طراحی لوگو

فهرست

اطلاعات مقاله

  • نویسنده : ایپک
  • تعداد بازدید : 717
  • تاریخ نشر : 1 سال قبل
  • زمان مطالعه : 2.748 دقیقه

مقالات محبوب

دیدگاه های اخیر

برای:
طراحی سایت هنری
2 سال قبل
برای:
بررسی کامل فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestoshop)
1 سال قبل
برای:
طراحی سایت شرکتی
10 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
8 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
8 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل

طراحی لوگو

طراحی لوگو ، اولین قدم برای شروع برندسازی است ، لوگو نه تنها باید حرفه ای طراحی شود ، باید بگونه ای باشد که بیاد ماندنی باشد ، شرکت ایپک با تیم متخصص در گرفیک به ویژه طراحی لوگو


لوگوها برای چه کاربرد دارند؟

به یاد داشته باشید که هدف اصلی طراحی لوگو این است که بازار یک شرکت، نام تجاری یا هر نهادی را که آنها را به ارزش ها و یا خدماتشان مرتبط می کند، شناسایی کند. بارها قبل از دیدن خدمات و یا محصولاتی که یک شرکت ارائه می دهد، لوگوی آن را می بینیم. چند بار برای خرید رفته ایم و قبل از ورود به لوگوی رستوران یا فروشگاه نگاه می کنیم. ذهن ما لوگوهایی را که قبلا دیده ایم شناسایی می کند، آنها را با یک شرکت مرتبط می کند و با توجه به درک ما از طراحی، برای آن برند جایگاه ویژه ای قائل می شود.

بنابراین، مهم است که قبل از شروع طراحی لوگو، اهداف شرکت، محصولی که ارائه می دهد و مهمتر از همه، مشخصاتی که مد نظر فرد سفارش دهنده است را مشخص کنیم. نباید فراموش کنیم که قبل از طراحی سه سوال از خود بپرسیم: چرا به انواع روش طراحی نیاز دارید؟ طراحی برای چه محصولی است؟ و هدف آن چیست؟

اصلی ترین هدف از طراحی لوگو، باقی ماندن آن در حافظه و خاطره مشتری است. طراحی اصولی لوگو شامل به تصویر کشیدن ارزش ها، اهداف و ویژگی های یک شرکت یا نهاد است و از طریق یک نماد، تصویر یا تایپوگرافی، تصویر یک شرکت برای مشتری ترسیم می شود. بنابراین اگر یک به تازگی کسب و کار خود را شروع کرده اید، قبل از هرچیز باید نسبت به طراحی برند و لوگو برای خود اقدام کنید.

 

ویژگی های طراحی لوگو

1) منحصربه‌فرد بودن: از آنجایی که لوگو عنصر بصری است که نشان‌دهنده برند است، باید آن هدف منحصربه‌فرد را که مدنظر مجموعه سفارش دهنده است را به نمایش بگذارد و انتقال دهد. ویژگی منحصر به فرد بودن کمک می کند تا به طور موثری از رقبای خود متمایز شوید.

2) معنا و هدف: طراحی لوگو باید داستانی را روایت کند، منسجم باشد و با ارزش های اصلی یک شرکت ارتباط برقرار کند. در صورتی که یک لوگو بتواند معنای خود را به درستی منتقل کند، شناسایی آن نیز توسط دیگر افراد آسان تر می شود.

3) به یاد ماندنی: لوگویی که به راحتی قابل تشخیص است اجازه می دهد تا ارتباط و ماندگاری فوری در حافظه ما ایجاد شود. به خصوص زمانی که فقط چند ثانیه فرصت دارید تا لوگو را ببینید.

4) بادوام: طراحی لوگو باید در طول زمان، به ویژه در چنین جامعه ای که مدام در حال تغییر است، دوام بیاورد، بدون اینکه ماهیت و هدف خود را از دست بدهد.  اگر به لوگوهای معروف دقت کرده باشید، خواهید دید که آن ها از زمان های دور همچنان بدون تغییر باقی مانده اند.

5) انعطاف پذیر: یک لوگو باید سازگار و منعطف باشد، یعنی در هر اندازه ای خوانا باشد. این عامل اجازه می‌دهد تا خوانایی و وضوح در مقیاس‌های کوچک حفظ شود و لوگوی شما در هر اندازه ای قابل استفاده باشد.

6) طراحی ساده: در طراحی لوگو، نیازی به بارگذاری بیش از حد طرح با عناصر غیر ضروری و تزیینی که باعث می شود افراد پیام های مختلف را با هم اشتباه بگیرند احساس نمی شود. تمرکز باید روی یک ایده یا مفهوم خاص باشد.

انواع روش های طراحی لوگو

همه متخصصان طراحی گرافیک و همچنین کسانی که در زمینه طراحی تبلیغات و ارتباطات برند فعالیت می کنند، با انواع روش طراحی برند و لوگو آشنا هستند. در دنیای طراحی لوگو انواع مختلفی از لوگو وجود دارد که هر کدام ویژگی ها و قابلیت های خاص خود را دارند.شناخت آنها و دانستن ویژگی های هر کدام برای کار در دنیای طراحی گرافیک یا طراحی تصویر برند ضروری و مهم است. در دنیای طراحی و تصویر برند چهار نوع اصلی لوگو وجود دارد: 

  • لوگوتایپ
  • ایماگوتایپ
  • ایزولوگو 
  • ایزوتایپ

یک لوگو فقط از گروهی از کلمات یا حروف تشکیل شده است. ایزولوگو نیز مانند ایمگوتایپ دارای متن و تصویر است. اما با توجه به اینها تفاوتی را نشان می دهد. در ایزولوگو، تصویر و کاراکترها به هم پیوند خورده اند و متن و تصویر یا نماد گرافیکی آن با هم در ارتباط می باشند.

در نهایت، ایزوتایپ ها آنهایی هستند بر خلاف انواع دیگر لوگوها، نام برند را با حروف درج نمی کنند. آنها قادرند بدون نیاز به ذکر آن، معنای برند و حتی آنچه که هست را منتقل کنند و با آن ارتباط برقرار کنند. 

 

مقالات گرافیک و تجربه کاربری
1 سال قبل
ایپک

عاشق برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و 8 سال است که در زمینه برنامه نویسی و هوش مصنوعی در حال مطالعه و فعالیت هستم!

مقالات مشابه

طراحی سایت آموزشی

سایت های آموزشی با پیشرفت تکنولوژی امروزه مخاطبان زیادی دارد ، در این مقاله به بررسی امکانات سایت های آموزشی ، نحوه سفارش سایت های آموزشی ، انواع سایت آموزشی و .. میپردازیم.

طراحی سایت کتاب فروشی

طراحی سایت کتابفروشی، فروش و خرید کتاب را بدون نیاز به فضای فیزیکی، ساده و آسان می‌کند. این مقاله به مزایا، هدف، مخاطبان و نحوه سفارش طراحی سایت کتابفروشی می‌پردازد.

طراحی سایت عکاسی

سایت های عکاسی ، یکی از مهم ترین سایت ها در زمینه ، طراحی سایت هنری میباشد که عکاسان و مدیران آتلیه های عکاسی میتوانند برای پیشرفت خود اقدام به طراحی این نوع سایت ها بکنند.

دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید


دیدگاه