Back end developer یا توسعه دهنده برنامه نویس کیست؟

فهرست

اطلاعات مقاله

  • نویسنده : ایپک
  • تعداد بازدید : 462
  • تاریخ نشر : 2 سال قبل
  • زمان مطالعه : 2.912 دقیقه

مقالات محبوب

دیدگاه های اخیر

برای:
طراحی سایت هنری
2 سال قبل
برای:
بررسی کامل فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestoshop)
1 سال قبل
برای:
طراحی سایت شرکتی
11 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
9 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
9 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل

Back end developer یا توسعه دهنده برنامه نویس کیست؟

توسعه دهنده برنامه نویس یا Back end developer همواره سرپرست نوشتن خدمات وب و API می باشند که به وسیله بسط دهندگان Front end و بسط دهندگان رابط کاربری اپلیکیشن موبایل بکار برده می شود. یک بسط دهنده بک اند سرپرست برنامه نویسی server-side و حتی وصل نمودن آن جهت کار با Front end می باشد. در واقع این توسعه دهندگان با هم متحد و همراه شده تا سرویس مدنظر به صورت صحیحی کار کند. 


توسعه دهنده برنامه نویس یا Back end developer همواره سرپرست نوشتن خدمات وب و API می باشند که به وسیله بسط دهندگان Front end و بسط دهندگان رابط کاربری اپلیکیشن موبایل بکار برده می شود. یک بسط دهنده بک اند سرپرست برنامه نویسی server-side و حتی وصل نمودن آن جهت کار با Front end می باشد. در واقع این توسعه دهندگان با هم متحد و همراه شده تا سرویس مدنظر به صورت صحیحی کار کند. اجزای Back end developer از ۳ بخش ایجاد شده است که شامل پایگاه اطلاعات، زبان برنامه نویسی Back- end و سرور می باشد.

معرفی توسعه دهنده برنامه نویس یا Back end developer 

توسعه دهنده برنامه نویس یا Back end developer چه کسی است؟ یک سایت تخصصی از دو قسمت قالب یا فرانت اند و بک اند ایجاد شده است. در حقیقت بک اند هسته عمده یک سایت به شمار می آید و به هر میزان این قسمت قوی تر و تخصصی تر نوشته شود شما مالک سایتی قوی و بزرگتری خواهید بود. یک کارشناس بک اند سرپرست اعمال دیتابیس ها و پایگاه های اطلاعات، اعمال فرم ها، روابط آنها، ثبت داده های مخاطبان در سایت و هر پروسه ای که در مجموع با چشم رویت نمی شود در سایت است.

در حقیقت طراح سایت بک اند هیچ کاری به وضعیت و پوسته سایت ندارد و همه امور آن در هسته سایت می باشد. جهت اعمال بک اند قدرتمند می توانید زبان های متنوع برنامه نویسی چون زبان خیلی مشهور و پرطرفدار Php, پایتوک، asp.net یا زبان هاس متنوع را بکار ببرید.

ویژگی های توسعه دهنده برنامه نویس یا Back end developer

چنانچه علاقه دارید وارد دنیای برنامه نویسی شوید و دوست دارید به یک Back end developer مبدل شوید لازم است خصوصیات زیر را در خود بیشتر تقویت کنید:

•یک عدد ذهن تحلیل گر و عاقلانه مدنظر است

یکی از ویژگی های Back end developer، داشتن ذهن منطقی و کنکاش گر می باشد. فردی که می خواهد یک برنامه نویس بک اند شود پیش از هر کار بایستی بداند که با سختی ها و مشکلات بسیار مواجه خواهد شد. این مشکلات برای رفع شدن نیاز به ذهن کنکاش گر و منطقی مطلوب دارند. اگرچه خبر خوب این که این تبحر را در طی زمان و با ممارست کسب خواهید کرد.

•چگونه پرسش خوب بپرسیم تا به پاسخ صحیح و درست برسیم

حقیقت این است که زمانی فردی برای نخستین بار وارد حیطه ای می شود به هر میزان هم که سواد تئوری داشته باشد، نیاز به تجربه عملی و برطرف نمودن چالش ها دارد. حیطه برنامه نویسی هم از این قاعده مستثنی نیست. در این صورت زمان ایجاد مسئله یا پرسش بایستی بتوانید از همکاران یا کارشناسان حیطه برنامه نویسی پرسش مناسب بپرسید تا به پاسخ مدنظرتان برسید.

•خیلی از بک اند کار ها به شیوه دور کار مشغول به فعالیت هستند

از دیگر ویژگی های Back end developer این است که اکثر بک اند کار ها به صورت دورکار مشغول به کار هستند. در این صورت پیش از این که یک بک اند کار متخصص شوید بایستی این قابلیت را داشته باشید که جهت کسب شرایط کاری مطلوب وارد مباحثه شوید.

Back end developer چه وظایفی دارد؟

یک توسعه دهنده برنامه نویس یا Back end developer در هر موسسه که استخدام شود با ملاحظه به احتیاجات موسسه مسئولیت هایی بر دوشش گذاشته می شود. من جمله وظایف Back end developer می توان به موارد زیر اشاره نمود:

•ایجاد، یکپارچه نمودن و مدیریت پایگاه اطلاعات

•استفاده از فرین ورک های بک اند جهت تولید اپلیکیشن سمت سرور

•دارا بودن علم کافی در حیطه تکنولوژی های وب سرور ها

•مجتمع سازی برآورد های ابری

•از وظایف توسعه دهنده برنامه نویس می توان به دارا بودن علم کافی در زبان های برنامه نویسی Server-side اشاره نمود.

•آگاهی با سیستم عامل ها

•گسترش، استواری و محافظت سامانه های مدیریت محتوا

•مجتمع سازی API ها

•داشتن داده های لازم در حیطه تنظیمات امنیتی و ممانعت از هک شدن.

از دیگر وظایف Back end developer می توان به داشتن علم کافی در حیطه تمهید و اکتشاف نسخه های پشتیبان از فایل های سایت و بانک های داده ای، اشاره نمود.

درآمد ماهانه یک توسعه دهنده برنامه نویس

با یک جستجوی ساده در سایت های کاریابی به راحتی می توانید مطلع شوید که یک Back end developer می تواند دست کم درآمد ماهانه بین ۴ الی ۵ میلیون تومان داشته باشد. اکنون چنانچه تنها کار برنامه نویس را به منزله یک فرد تمام وقت در موسسه مدنظر نگیریم که بیشتر برنامه نویس ها هم علاقه به کار فریلنسری دارند این میزان درآمد میتواند چند برابر شود.

مقالات برنامه نویسی
2 سال قبل
ایپک

عاشق برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و 8 سال است که در زمینه برنامه نویسی و هوش مصنوعی در حال مطالعه و فعالیت هستم!

مقالات مشابه

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس یکی از مهمترین انواع طراحی سایت است که در این مقاله به مزایای طراحی سایت وردپرسی ، انواع طراحی سایت با وردپرس ، نحوه سفارش سایت وردپرسی و ... آشنا خواهید شد.

طراحی سایت دانشگاهی

سایت های دانشگاهی یکی از مهم ترین و رسمی ترین نوع سایت ها است که به معرفی دانشگاه ، اساتید آن دانشگاه ، دانش آموزان ممتاز آن دانشگاه ، اخبار و ... می پردازد ، این مقاله به معرفی طراحی سایت دانشگاه و ا...

بازاریابی پیامکی

بازاریابی پیامکی یکی دیگر از انواع بازاریابی موثر در دنیای دیجیتال است که امروزه تاثیر آن بیش از پیش به چشم میخورد ، در این مقاله توضیحات کامل و مزایا و نحوه سفارش SMS مارکتینگ برای شما عزیزان قرار دا...

دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید


دیدگاه