پلاگین نویسی وردپرس چیست؟

فهرست

اطلاعات مقاله

  • نویسنده : ایپک
  • تعداد بازدید : 500
  • تاریخ نشر : 2 سال قبل
  • زمان مطالعه : 3.108 دقیقه

مقالات محبوب

دیدگاه های اخیر

برای:
طراحی سایت هنری
2 سال قبل
برای:
بررسی کامل فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestoshop)
1 سال قبل
برای:
طراحی سایت شرکتی
11 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
9 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
9 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل

پلاگین نویسی وردپرس چیست؟

طراحی سایت نسبت به گذشته بسیار ساده تر شده و با وجود سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، طراحی سایت در کوتاه ترین زمان امکان پذیر شده است. با این وجود در صورتی که شما بتوانید در زمینه توسعه وردپرس فعالیت داشته باشید، یقینا قادر خواهید بود که به موفقیت های بسیار زیادی دست پیدا کنید.


طراحی سایت نسبت به گذشته بسیار ساده تر شده و با وجود سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، طراحی سایت در کوتاه ترین زمان امکان پذیر شده است. با این وجود در صورتی که شما بتوانید در زمینه توسعه وردپرس فعالیت داشته باشید، یقینا قادر خواهید بود که به موفقیت های بسیار زیادی دست پیدا کنید. بسیاری از کسانی که دانش برنامه نویسی دارند و می توانند توابع وردپرس را درک کنند، نسبت به انجام پلاگین نویسی اقدام کرده و از این راه می توانند سود بسیار خوبی را کسب کنند. از این روی ما در این مقاله قصد داریم با شما همراه باشیم و اطلاعاتی را در خصوص پلاگین نویسی وردپرس در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

با پلاگین ها بیشتر آشنا شوید

پلاگین را می توان به نرم افزاری تعبیر کرد که تمامی خصوصیات خود را از وردپرس به ارث می برد و می تواند امکانات و ویژگی هایی را به این سیستم مدیریت محتوا بیفزاید که مورد نیاز طیف گسترده ای از کاربران می باشد. برای مثال همه ما با پلاگین ووکامرس آشنایی داریم. این پلاگین به عنوان افزونه ای شناخته می شود که توسعه داده شده تا CMS وردپرس را قادر به طراحی فروشگاه های اینترنتی سازد. همین ویژگی باعث شده است تا کاربرانی که قصد دارند یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنند، نسبت به تهیه این پلاگین اقدام نمایند.

پلاگین ها برای وردپرس کاربرد بسیار زیادی دارند. از سئو و طراحی صفحات گرفته تا ایجاد صفحات آماده و یا بررسی محتوایی که قرار است کاربران بر روی سایت قرار دهند. امنیت سایت را افزایش می دهند و در نهایت تمامی این ویژگی ها باعث می شود که استفاده از پلاگین دست طراح سایت را برای ایجاد یک وب سایت خوب باز کند. با توجه به تمامی این ویژگی ها، به عنوان یک برنامه نویس چطور می توانید با ایجاد پلاگین برای وردپرس به کسب درآمد برسید؟ این سوالی است که در ادامه بیشتر در خصوص آن با شما صحبت خواهیم داشت.

پلاگین نویسی تجاری، راهی برای کسب درآمد در بازار وردپرس ایران و جهان

وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای رایگان شناخته می شود که برای همه در دسترس بوده و کافی است که به وب سایت رسمی آن بروید تا بتوانید آخرین نسخه آن را دانلود کنید. حتی آموزش های مربوط به وردپرس نیز از سوی طیف گسترده ای از کاربران به صورت رایگان در دسترس قرار داده شده است. حال با وجود این مسئله، برای توسعه یک سایت به قصد تجاری سازی، کاربران نیاز دارند که از پلاگین های وردپرس استفاده کنند. به منظور افزایش کارایی طراحی سایت با وردپرس، تعداد بسیار زیادی از پلاگین ها امروزه در دسترس بوده و شما می توانید از آن استفاده داشته باشید.

در صورتی که برنامه نویس هستید، می توانید با ایجاد توابع و پلاگین های جدید برای وردپرس، درآمد کسب کنید. حتی در صورتی که خودتان یک وب سایت دارید و برای آن با توجه به نیاز خودتان یک پلاگین را توسعه داده اید، می توانید از راه فروش آن هم کسب درآمد کنید.

مزایای پلاگین نویسی برای وردپرس

روز به روز تعداد کسب و کارهایی که برای ورود به دنیای اینترنت در تلاش هستند افزوده می شود و در همین راستا باید در نظر داشته باشید که پلاگین نویسی می تواند راهکاری بسیار مطمئن برای شما باشد تا بتوانید از این بازار و پتانسیل آن در راستای افزایش درآمد استفاده کنید. افزونه های وردپرس روز به روز در حال افزایش هستند و شما هم می توانید در این بازار فعالیت داشته باشید. پلاگین بنویسید و از طریق وب سایت هایی که امکان نشر را به شما می دهند به فروش برسانید. در صورتی که پشتیبانی خوب و توسعه و به روز رسانی منطقی داشته باشید، می توانید سود بسیار خوبی را از این بازار کسب کنید.

برنامه نویسی یکی از مشاغل محبوب برای بسیاری از افراد است. در صورتی که تصور می کنید می توانید نیاز کاربران وردپرس را برطرف کنید، پلاگین یا افزونه نویسی می تواند برای شما گزینه ای مناسب به شمار رود. این روش امروزه در دسترس شما قرار گرفته است و شما می توانید از آن استفاده نمایید. با یادگیری افزونه نویسی، علاوه بر آن که می توانید افزونه های خود به زبان فارسی را به فروش برسانید، توانایی کسب درآمد دلاری با فروش جهانی افزونه ها را خواهید داشت.

نتیجه گیری

وردپرس به عنوان محبوب ترین CMS دنیا شناخته می شود و روز به روز به تعداد کاربران آن در ایران و جهان افزوده می شود. شما با یادگیری افزونه نویسی می توانید در این مسیر قدم برداشته و سود بسیار خوبی را کسب نمایید. در این مقاله با شما همراه بودیم تا اطلاعاتی را در خصوص افزونه نویسی در اختیار شما قرار دهیم که یقینا می تواند برای شما مفید واقع شود.

مقالات برنامه نویسی
2 سال قبل
ایپک

عاشق برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و 8 سال است که در زمینه برنامه نویسی و هوش مصنوعی در حال مطالعه و فعالیت هستم!

مقالات مشابه

معرفی انواع پایگاه داده

دیتابیس مجموعه‌ای از اطلاعات ذخیره شده در یک کامپیوتر می‌باشد که برای همه چیز از ذخیره تصاویر در کامپیوتر شما گرفته تا خرید آنلاین اقلام و تجزیه و تحلیل بازار سهام مورد استفاده می‌گیرد. دیتابیس به کام...

طراحی سایت املاک

در سایت های املاک ، معرفی خانه ، ویلا ، زمین و ... با هدف جذب مشتری انجام میشود در این مقاله سعی بر آن شده است که درباره طراحی سایت املاک ، امکانات سایت املاک و ... به شما عزیزان اطلاعات داده شود.

طراحی سایت آگهی

سایت آگهی (نیازمندی ها) به منظور درج انواع آگهی و تبلیغات در آن طراحی میشود . در این مقاله ما به توضیحات کلی درباره سایت نیازمندیها و امکانات آن می پردازیم و انواع سایت آگهی را با هم بررسی میکنیم و در...

دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید


دیدگاه