زبان های برنامه نویسی وب

فهرست

اطلاعات مقاله

  • نویسنده : ایپک
  • تعداد بازدید : 515
  • تاریخ نشر : 2 سال قبل
  • زمان مطالعه : 2.984 دقیقه

مقالات محبوب

دیدگاه های اخیر

برای:
طراحی سایت هنری
2 سال قبل
برای:
بررسی کامل فروشگاه ساز پرستاشاپ (prestoshop)
1 سال قبل
برای:
طراحی سایت شرکتی
11 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
9 ماه قبل
برای:
طراحی سایت فروشگاهی
9 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل
برای:
طراحی سایت پوشاک
6 ماه قبل

زبان های برنامه نویسی وب

زبان های زیادی برای برنامه نویسی تحت وب وجود دارد ، هر کدام از این زبانها دارای ویژگی های مثبت و منفی است ، در این مقاله ما برترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه وب را به شما توضیح خواهیم داد.


امروزه با آنلاین شدن بیشتر کسب و کارها باید یک بستر مناسب برای آن ایجاد کرد، که ساده ترین و قوی ترین و مهم تر از همه چیز، کم هزینه ترین بستر برای این کار طراحی وب سایت است. این روز ها به دلیل تقاضای بالا برای طراحی سایت، افراد طراح سایت به درآمدهای بالایی رسیده اند، البته لازم به ذکر است که طراحی سایت با درآمد بالا نیازمند برنامه نویس حرفه ای و متخصص می باشد.

در این مقاله به تعریف انواع زبان برنامه نویسی و طراحی سایت می پردازیم. لطفا تا آخر این مطالب ما را همراهی کنید.

 

زبان برنامه نویسی وب انواع مختلفی دارد و طراحی سایت با هر کدام از این زبان ها متفاوت می باشد.

به طور کلی زبان های برنامه نویسی در دو دسته زبان های برنامه نویسی تحت وب و زبان های برنامه نویسی تحت دسکتاپ قرار می گیرند. که ما در این مقاله به شرح چند نوع از زبان های برنامه نویسی وب خواهیم پرداخت.

 

زبان برنامه نویسی PHP 

یکی از معروف ترین زبان ها برای وب، زبان برنامه نویسی PHP می باشد. این زبان برنامه نویسی بر خلاف زبان های دیگر که برای حوزه های مختلفی طراحی شده اند فقط برای برنامه نویسی وب طراحی شده است.

ساختار این زبان برنامه نویسی اوپن سورس و رایگان است، و هزاران برنامه نویس به صورت شبانه روزی در حال توسعه دادن این زبان برنامه نویسی هستند. ساختار کد نویسی این زبان بسیار شبیه به زبان برنامه نویسی C می باشد.

 

اکثر سایت های طراحی شده توسط ایپک ، با زبان برنامه نویسی PHP ، کد نویسی میشود. برای بررسی  به مقاله طراحی سایت با وردپرس مراجعه کنید.

زبان جاوا

از زبان های برنامه نویسی محبوب دنیا، می توان به زبان جاوا اشاره کرد. معمولا بیشتر افراد نام این زبان برنامه نویسی را به واسطه اندروید شنیده اند، زیرا بیشتر برنامه های اندرویدی با استفاده از این زبان برنامه نویسی طراحی شده اند.

یکی از خصوصیات زبان جاوا همانند زبان PHP شی گرا بودن ذاتی آن است ولی زبان PHP نسبت به زبان جاوا از امکانات کمتری برخوردار است. یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا در مقایسه با زبان PHP بسیار دشوار و پیچیده تر است.

زبان Python

وقتی که از محبوبیت زبان های برنامه نویسی وب صحبت می شود قطعا اسم زبان برنامه نویسی پایتون نیز به گوش می خورد. این زبان طرفدار های زیادی در دنیا دارد، زیرا یادگیری آن بسیار راحت و آسان می باشد و بهترین انتخاب برای تجربه اول در یادگیری زبان برنامه نویسی، برای یک طراح سایت و برنامه نویس می باشد.

بر خلاف یادگیری آسان و راحت این زبان برنامه نویسی، ولی مانند مار پایتون بسیار قوی و نیرومند بوده و هیچ محدودیتی را برای برنامه نویس ایجاد نمی کند.

 

زبان برنامه نویسی سی شارپ و asp.net

یکی از معروف ترین شرکت های تولید کننده نرم افزار در دنیا، ماکروسافت است. از محبوب ترین و معروف ترین نرم افزارهایی که میلیون ها نفر همه روزه از آن ها استفاده می کنند می توان به ویندوز و آفیس اشاره کرد.

ماکرو سافت یکی از ابر تولید کننده های ابزارهای برنامه نویسی در دنیا به شمار می رود و چندین زبان برنامه نویسی متفاوت را توسعه داده که از مشهورترین آن ها زبان سی شارپ را می توان نام برد. دستورات سی شارپ بسیار شبیه به زبان جاوا می باشد، ماکرو سافت برای برنامه نویسی تحت وب زبان اسکریپتی asp را به دنیا معرفی کرد و بعد از سال ها با ترکیب پر قدرت سی شارپ، زبان asp.net را ایجاد کرد تا بتواند در زمینه طراحی وب و وب از قدرت بسیار زیاد سی شارپ استفاده نماید.

 

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت

اغلب اوقات در صفحات  HTML از جاوا اسکریپت استفاده می شود. از ویژگی های مهم جاوا اسکریپت انعطاف پذیری زیاد آن و چشم پوشی از خطاها و اشتباهات است.

 از آن جایی که استفاده از زبان جاوا اسکریپت در همه مرورگرها مرسوم و استاندارد شده، کد شما بدون توجه به آن که شما کجا از آن استفاده می کنید کار می کند. علاوه بر این شما می توانید از زبان جاوا اسکریپت برای توسعه سمت سرور استفاده کنید؛ ولی برای این کار به یک پلتفرم جدا مانند نود. جی اس (NODE.JS)  احتیاج دارید.

 

سخن آخر

در این مطالب سعی کردیم شما را با انواع زبان های برنامه نویسی وب آشنا کنیم، و یاد گرفتیم که هر کدام از این زبان های برنامه نویسی ساختار تقریبا متفاوتی با دیگری دارد ولی از همه آن ها می شود برای طراحی وب سایت استفاده کرد. و همچنین برای کار کردن با هر کدام از این زبان های برنامه نویسی به آموزش های مختص به آن زبان احتیاج دارید.

 

 

مقالات برنامه نویسی
2 سال قبل
ایپک

عاشق برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و 8 سال است که در زمینه برنامه نویسی و هوش مصنوعی در حال مطالعه و فعالیت هستم!

مقالات مشابه

سیستم مدیریت محتوا (CMS) چیست و چه کاربردی دارد؟

CMS مخفف جمله Content Management System است که به معنی سیستم مدیریت محتوا است ، در این مقاله به بررسی کلی سیستم مدیریت محتوا و انواع CMS می پردازیم و CMS های آماده را به شما معرفی میکنیم.

طراحی سایت پوشاک با المنتور

در این مقاله بررسی کامل و جامعی درباره طراحی سایت پوشاک با المنتور ، مزایای ان ، معایب آن و نحوه سفارش سایت فروشگاه لباس با المنتور داشته ایم.

معرفی کامل نرم افزار Adobe Illustrator

نرم افزار ادوبی ایلاستریتور ، یکی از معروف ترین نرم افزار های گرافیکی شرکت ادوبی میباشد که امروزه برای ایجاد طرح های وکتور ، لوگو ها ، تراکت ها و ... کاربرد های فراوانی دارد، در این مقاله توضیحاتی راج...

دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید


دیدگاه